Wydawnictwo muzyczne, studio nagraniowe i masteringowe, produkcja audio-video

Deer Project – Stop The Time

Deer Project - Stop the Time

Deer Project – Stop the Time


Artysta: Maciej Jeleniewski & Deer Project

Tytuł: Stop The Time

Rok wydania: 2012

Nr kat: APJ002

lista utworów:

1. Thoughts Moving

2. Lost Evening

3. Fountime

4. The View from the Window

5. San Francisco Come Back

6. No One Has it Like Professor

7. Between the Time

8. God bless You Madman

9. Violet Brainwashed

10. Emty Chair

11. Sophie Sticated